JÕULUMENÜÜD

2016 / 2017

JÕULUMENÜÜ 1
JÕULUMENÜÜ 1
u. 900g/inimene



KÜLMLAUD
Kalavalik
Heeringa-kartulisalat kalamarjaga
Meemarinaadis õrnsoolalõhe
Räimerollmops õuna-mädarõikamarinaadis
Lihavalik
Sinepine kruubisalat
Klassikaline
JÕULUMENÜÜ 2
JÕULUMENÜÜ 2
u. 950g/inimene



KÜLMLAUD
Kalavalik
Marineeritud angersäga röstitud musta leiva ja praetud sibulaga
Quiche sinihallitusjuustu, lõhe ja viinamarjadega
Suitsukalavaht kurgirattal
Lihavalik
Pohla-õunatšatni
JÕULUMENÜÜ 3
JÕULUMENÜÜ 3
u. 950g/inimene



KÜLMLAUD
Kalavalik:
Ahjupeedi-vutimunasalat kiluga
Räimepihvid juustu, pestoga ja küüslauguga köögiviljasalati ja jogurtikastmega
Tšilline krevetivaht krõbedal saial
Kalamarjamaius
JÕULUMENÜÜ 4
JÕULUMENÜÜ 4
u. 850g/inimene



MENÜÜ Nostalgia
Külmlaud:
Klassikaline sült
Heeringa rosolje
Singirullid
Täidetud munad
Soelaud:
Ahjukartul, seapraad, hapukapsas,
verivorstid, kõrvitsasalat
Dessert:
Kirju-koer

NÄIDIS PEOMENÜÜD

2017

PEOMENÜÜ 1
MENÜÜ VALIK 1
(min.  950 grammi/inimese kohta)




SOE LAUD
Granaatõunaga lambalõigud ja bulgur koos mündiga
Pidulik tursafilee koos risotto, parmesani,
basiiliku-veinikastme ja  praetud sidrunitega.

KÜLM
PEOMENÜÜ 2
MENÜÜ VALIK 2
(min.  950 grammi/inimese kohta)




SOE LAUD
Vasikakarbonaad praetud salvei ja sidrunikastmega ja köögivilja keeltega
Lestafilee krevettidega ja endiiviasalatiga ja Seene orsottoga

KÜLM
PEOMENÜÜ 3
MENÜÜ VALIK 3
(min 900 grammi/inimese kohta)




SOE LAUD
Põrsaviilud puravike ja spinatiga ja kaalika gratäänidega
Grillitud tuunikala brändiste sibulatega ja kitsejuustuga ahjukartulid

KÜLM LAUD
Ürdivõi,
PEOMENÜÜ 4
MENÜÜ VALIK 4
(min 750 grammi/inimese kohta)




SOE LAUD
Hakkpallid kartulisektoritega
Kananagitsad kartulipüreega

KÜLM LAUD
Leib ja sai
SUUPISTED
Grillitud baklažaan juustu paneeringus
Lõbusad